o nas - UV led ali DTG tiskalnik TT system

izdelava - prodaja - servis
Pojdi na vsebino

Glavni meni:

o nas

V osnovi smo družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, ki pa nam strojništvo in elektronika nista tuja.
Predstavljamo vam tiskalnik, ki smo
ga razvili za naše potrebe. Ker pa gre grafična dejavnost predvsem v smeri digitalizacije in ker so naročila vse bolj zahtevna, količine manjše, cene tiska pa gredo prej navzdol kot navzgor smo tudi sami iskali rešitev kako ostati konkurenčni. Začeli smo iskati tiskalnik, ki bi nam vse to omogočil.
Na tržišču je izbira ogromna, vendar so tiskalniki priznanih podjetij absolutno predragi. Ker se denarni vložek pri današnjih cenah nikakor ne povrne glede na življensko dobo tiskalnika. Za nakup iz kitajske, ki je poceni,
se nismo odločili, ker ni servisa, rezervnih delov in prave tehnične podpore. Na koncu, če zadeva ne deluje, je ravno tako drago. Zato smo se odločili, da sami razvijemo tiskalnik, ki bo cenovno ugoden, hkrati pa bo ponujal vse tisto kar ponujajo veliki in še več, obenem pa ne bomo imeli težav z  servisiranjem in tehnično podporo.
Pri razvoju prvega tiskalnika smo štiri leta med uporabo sproti odpravljali težave, ki so se pojavljale in dodelovali stvari, ki smo jih med delom z njim pogrešali.
Tako je nastal tiskalnik na katerega smo ponosni in se nanj lahko zanesete. Stroški vzdrževanja so minimalni, iz njega pa lahko z malo tiskarskih in računalniških izkušenj iztisnete lep in kvaliteten izpis.

Zato vam z lahkoto nudimo 2 leti garancije ob enem pa dobro tehnično podporo in servis.

 
 
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni